Ford FIESTA ACTIVE je prva izbira za vse, ki si želite kombinacijo mestnega vozila, ki se obnese tudi na ne prav mestnih terenih.

Povsem nova Fiesta Active je prvi član nove družine Fordovih modelov ‘crossoverjev’ Active, ki trpežne oblikovne poteze in izboljšano vsestranskost po navdihu športnih terencev (SUV-jev) združujejo z zabavno Fordovo vozno dinamiko, dovršenim udobjem in tehnologijami za pomoč vozniku. Fiesta Active večkrat nagrajeni Fiesti v izvedbi s petimi vrati doda še več praktičnosti s povečanim odmikom od tal, ki omogoča večjo zmogljivost na slabših cestiščih, višji vozni položaj pa zagotavlja samozavest pri vožnjah v mestu in na avtocestah.

Preberite več o Ford Fiesti Active »

Testiraj prvo izbiro

Ford Fiesta Active je prva izbira za vse avanturiste po duši,

Posebej ugodna ponudba vozil Ford Fiesta Activeiz zaloge


Razpoložljivost vozila preverite pri vašem trgovcu z vozili Ford. Akcijska cene ne vsebuje stroškov transporta in priprave vozila.

Uradna poraba goriva: 3,2-5,2 l/100 km. Uradne emisije CO2: 82-118 g/km. Emisijska stopnja: Euro 6b. Uradne emisije NOx: 0,0186-0,0668 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.